Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Razie de proporţii! 39 de persoane duse la audieri

Razie de proporţii, joi, a poliţiştilor ieşeni în colaborare cu jandarmii, poliţiştii locali pentru  identificarea şi prinderea în flagrant a persoanelor care săvârşesc infracţiuni de tâlhărie, furturi de la şi din autoturisme, precum şi a celor care se sustrag cercetărilor în dosarele penale, aflate în lucru la nivelul secţiei, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică corespunzător.

De asemenea s-a acţionat pentru depistarea persoanelor care comercializează ilegal ţigări, minorilor dispăruţi, cerşetorilor. S-a acţionat în zona cuprinsă în perimetrul Podul de Piatră, Şoseaua Naţională, b-dul N. Iorga, b-dul Splai Bahlui şi au fost efectuate controale la Căminul Decebal de pe strada Decebal nr. 1, blocurile M1 şi M2 de pe strada Romană precum şi zonele Tg. Cucu şi Independenţei şi alte zone aglomerate, în scopul identificării persoanelor ce locuiesc fără forme legale şi depistării suspecţilor de comiterea unor infracţiuni care se sustrag de la urmărirea penală.

În urma efectuării raziei, au fost duse la sediul Poliţiei pentru audieri 38 de persoane şi au fost aplicate 62 de amenzi, pentru cerşetorie, vânzare ilegală de ţigări, dar şi altele.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*