Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Ieşenii, rugaţi să doneze energie prin intermediul telefoanelor mobile! Vezi în ce scop!

Anul acesta, Coca-Cola a creat un automat special care colectează energie de la telefoanele mobile, care va fi folosită pentru a lumina de Sărbători satul Pietroasele.

„Craciunul reprezinta un prilej de a le multumi consumatorilor pentru clipele de bucurie impartasite in ultimele 12 luni. Anul acesta, dorim sa aratam ca fiecare dintre noi poate fi Mos Craciun nu numai pentru cei apropiati. Printr-un gest simplu, putem sa aducem bucurie chiar si unor persoane pe care nu le cunoastem”, a declarat Anca Nastase, Marketing Activation Manager Coca-Cola Romania & Moldova, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Reprezentantii companiei au aratat modul in care functioneaza automatul. Astfel, prin intermediul unui panou fotovoltaic, acesta masoara energia generata de telefonul mobil, atunci cand display-ul activ al acestuia este plasat in dreptul panoului.

Aparatul este dotat cu un ecran care monitorizeaza si indica energia electrica acumulata in functie de durata de expunere a telefonului.

Astfel, consumatorii din cele 5 orase in care va ajunge caravana Coca-Cola, anume Bucuresti, Ploiesti, Timisoara, Cluj si Iasi, sunt asteptati sa doneze energie, cu ajutorul telefoanelor mobile.

Ca urmare a ajutorului lor, locuitorii din satul Pietroasele vor avea parte, in prag de Craciun, satul luminat de sarbatoare, cadouri pentru copii si un concert special.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*