Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Două concerte la Iaşi în cadrul festivalului SONORO

Cea de-a opta ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo, care a debutat pe 1 noiembrie la Bucureşti, se va încheia la Iași cu două concerteînălţătoare, programate pe 18 și 19 noiembrie. DupăLove Unlimiteddin 2012, SoNoRo 2013 dezvăluie o altă latură a personalităţii festivalului, concertele sale stând acum sub temaUP.

Anul acesta, ieșenii se vor putea delecta cu două concerte de muzică de cameră, susţinute de artiştii internaţionali Alissa Margulis (vioară), Diana Ketler (pian), Christian Naş (violă), Răzvan Popovici (violă), Marcin Sieniawski (violoncel) și Kirill Troussov (vioară).

Primul dintre concerte,Aubade, va avea loc luni, 18 noiembrie, ora 19.00, la Biblioteca Centrală UniversitarăMihai Eminescuşi include piese ale compozitorilor Zoltán Kodály, George Enescu şi Ernst von Dohnányi.

Cel de-al doilea concert, care marchează și finalul acestei a opta ediții a festivalului,Letters from the Sky 3, va avea loc marți, 19 noiembrie, în recent și excepțional restauratul Teatru NaționalVasile Alecsandri, de la ora 19.00. Programul cuprinde piese ale compozitorilor Wolfgang Amadeus Mozart, Pablo Casals şi Antonín Dvořák.

Dacă la concertul de la Biblioteca Centrală UniversitarăMihai Eminescupreţul biletelor este de 20 sau de 10 lei (pentru elevi, studenţi şi pensionari), la concertul final, de la Teatrul NaționalVasile Alecsandri, prețurile variază între 15 și 50 de lei. Biletele la concertele festivalului sunt disponibile prin reţeaua Eventim magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti, librăriile Humanitas, online pe www.eventim.ro, dar și la casele de bilete ale sălilor de concerte.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*