Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

 

Ieşeanca Monica Bârlădeanu, cea mai sexy „burlăciţă” din România! Este urmată îndeaproape de Laura Cosoi şi Iulia Vântur

Monica Barladeanu este, de departe, cea mai sexy vedeta necasatorita din Romania dintre cele care au trecut de 30 de ani, ea situandu-se in topul preferintelor românilor, în urma unui sondaj Ziare.com.

Vedeta a obţinut 30,13% din voturi, ea clasându-se înaintea Andreei Berecleanu (15,65%), care a divorţat in urma cu cateva luni de Andrei Zaharescu. Tot pe podium este şi Laura Cosoi, din Iaşi, în vârstă de 31 de ani, fosta iubită a lui Smiley, actuala parteneră a lui Cosmin Curticăpean, ea acumulând 12,07% din voturi.

Aceasta este urmată de prezentatoarea Iulia Vântur, tot din Iaşi, pe care au nominalizat-o 8,09% dintre respondenţi. Mihaela Rădulescu, casatorita de trei ori si tot de atatea ori divortata, se afla pe locul 5, cu 7,55% din voturi. Tot o bruneta urmeaza in top, Ramona Badescu, preferata a 6,66% dintre citorii Ziare.com.


Urmeaza, in ordine, Tania Budi (5,99%), Simona Gherghe (5,90%) si Andreea Marin (5,72%), care curând va renunţa la aceasta postură, dupaă anunţul logodnei cu iubitul său turc.

Ultima în acest clasament e Oana Zăvoranu, cu 2,24% din voturi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*