Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

S-a lansat posturi.gov.ro. Vezi aici ce posturi libere sunt la Iaşi!

La Iaşi, Direcţia Sanitar Veterinară, Centrul Regional de Formare Continuă şi Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici îşi caută angajaţi. Anunţurile sunt publice, pe site-ul  posturi.gov.ro lansat astăzi. Aici este prezentată în detaliu posturile vacante, modalitatea în care solicitanţii pot aplica pentru acestea şi informaţii despre dosarul de concurs.

Iniţiativa reprezintă continuarea proiectului PublicJob.ro, lansat în 2012 şi coordonat de către Cristian Boţan, în prezent consilier pentru transparenţă în administraţia publică al premierului Ponta.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de şef birou – Biroul siguranţa alimentelor de origine nonanimală din cadrul Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Iaşi. Concursul se organizează la sediul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, în data de 27 septembrie 2013, ora 10.00 – proba scrisă. Se pot înscrie doar cei care îndeplinesc anumite condiţii: au studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 2 ani.

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacante de șef birou – Centrul Regional de Formare Continuă pentru Administrația Publică Locală Iași. se pot înscrie la concurs doar cei cu studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de cel puţin 2 ani şi să eţină cunoştinţe de operare pe calculator – Microsoft, Office, Internet- nivel avansat. Cocursul se organizează pe 30 septembrie 2013, ora 09.00: proba suplimentară de testare a cunoştinţelor operare calculator.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*