Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

 

Relu Fenechiu, la mâna judecătorilor

relu fenechiuFostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a spus joi, într-o conferinţă de presă, că nu ştie cât va dura recursul în dosarul Transformatorul, după condamnarea sa în primă instanţă la cinci ani de închisoare.Până la aflarea datei la care va fi stabilit primul termen de recurs, Fenechiu aşteaptă ca judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să redacteze motivarea sentinţei în cazul său, el susţinând că nu poate aprecia cât va dura recursul.
N-am de unde şti termenul. Aştept redactarea motivării. Nici nu vreau să discut foarte mult cu privire la modul în care s-a desfăşurat procesul meu, aşa e normal într-o ţară europeană. Pentru mine, important este să reuşesc să-mi dovedesc nevinovăţia, altceva nu mai contează. În perioada următoare, voi prezenta pe blogul meu dovezi elocvente cu privire la acest dosar. Doar aşa, pentru cei interesaţi să se uite”, a spus Relu Fenechiu.
El a precizat că nu se mai gândeşte la cei care „au pus umărul la confecţionarea Dosarului Transformatorului”, explicând că „am auzit atâtea variante pe piaţă legate de cei care au contribuit la acest dosar, încât am învăţat să nu mai plec urechea”.
http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*