Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

 

Sorin Cârţu, prezentat oficial pe stadionul din Dealul Copoului

Sorin Cârţu a semnat luni contractul cu CSMS Iaşi. La câteva ore după aceea el a condus primul antrenament în Copou. Contractul său expiră în vară, dar poate fi prelungit dacă salvează echipa din Copou de la retrogradare. Cârţu este optimist şi crede că îşi va îndeplini obiectivul.

Este o provocare pentru mine, o experienţă de antrenor şi de viaţă. Programul e plauzibil să facem un număr de puncte care să ne salveze. Nu ştiu câte puncte ar fi necesare, poate maximum, poate mai puţine, dar punctele noastre trebuie coroborate şi cu celelalte indirecte, care să ne ajute. Va fi greu, dacă ţinem cont că o astfel de medie îţi poate aduce un loc de Champions League în Liga I, dar într-un campionat întreg. I-am simţit apăsaţi pe jucători, supăraţi, dar rămân la părerea că înfrângerile cu Viitorul şi cu Severinul au fost nemeritate. Au jucat bine până în minutul 60, dar n-am înţeles atitudinea lor în ultimele 30 de minute. Nu vreau să mai văd o asemenea atitudine în următoarele meciuri. Cred că putem salva echipa, chiar dacă situaţia este disperată. Dar aceste stări de disperare pot crea o emulaţie, te pot responsabiliza mai mult, ceea ce poate duce la rezultate”, a mai spus Cârţu.

Noul antrenor a spus că va juca cu două vârfuri, 4-4-2 pentru că în acest sistem a jucat la toate echipele pe la care a fost.

La conferinţa de presă a participat şi preşedintele exectiv Florin Prunea. El şi-a amintit că atunci când a mai lucrat cu sorin cartu a avut un final fericit.

La ultima colaborare cu domnul Cârţu am luat eventul la Universitatea Craiova, în sezonul 1990-1991”, a declarat Florin Prunea.
http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*