Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Conferinţa „Tinerii şi leadershipul în comunitate” la Colegiul Richard Wurmbrand

Colegiul Richard Wurmbrand Iaşi anunţă organizarea ediţiei a V-a a Student Leadership Conference, miercuri, 27 februarie, ora 13.30, la sediul din Str. Smârdan nr. 13. Tema conferinţei este ”Tinerii şi leadershipul în comunitate”.

Evenimentul îşi propune să mobilizeze tinerii din liceele din Iaşi să se gândească la viitorul oraşului în care trăiesc, la dezvoltarea acestei comunităţi urbane într-o direcţie care să facă din Iaşi un adevărat centru universitar european, un oraş modern, cu o infrastructură performantă şi cu instituţii care să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor cetăţenilor.

Conferinţa din acest an va aduce în atenţia publicului viziunea liceenilor asupra dezvoltării oraşului Iaşi, precum şi ideile pe care le au tinerii în legătură cu felul în care se pot implica în problemele comunităţii.

Alături de elevii şcolii gazdă, participă cu proiecte interesante şi elevii Colegiului Naţional „Emil Racoviţă”, elevii de la Liceul Teoretic „Al.I. Cuza” şi elevii de la Liceul Economic de Turism.

Invitaţii de onoare ai conferinţei sunt profesorul dr. Iaţu Corneliu, decan al Facultăţii de Geografie şi Geologie, şi viceprimarul Marius Sorin Dangă.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*