Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

 

Antrenorul CSMS Iaşi: Aşteptăm cu nerăbdare partida cu Rapid

Antrenorul de la CSMS Iaşi, Liviu Ciobotariu, se aşteaptă cu nerăbdare meciul de mâine seară cu Rapidul, contând pentru etapa XX a Ligii I.  

Ciobotariu crede că în ciuda aparenţelor de nesiguranţă după despărţirile de jucători din iarnă, echipa de fotbal din Giuleşti rămâne o formaţie puternică.
El speră ca echipa din Dealul Copoului să obţină toate cele trei puncte până la finalul meciului de sâmbătă seara.

„Aşteptăm cu nerăbdare partida de sâmbătă, cu Rapid, o echipă care doar aparent a avut nişte probleme. Herea, Pancu, Grigore, Grigorie sau Oros sunt jucători care erau titulari şi înainte la Rapid. Pancu, pe care îl apreciez foarte mult, e un lider, un jucător de echipă, care a plecat de aici. Rapidul nu e chiar aşa cum cred unii. Pentru mine, Rapid rămâne un adversar redutabil. Chiar şi aşa, îi respectăm, dar vrem să câştigăm! Vrem să păşim cu dreptul în 2013, un an în care mă voi baza pe toţi jucătorii din lot“, a spus antrenorul Liviu Ciobotariu.

El a declarat că a decis sistemul în care jucătorii de la CSMS Iaşi vor evolua, insa nu a vrut să-l dezvăluie din dorinţa de a ţine jucătorii în priză. Oficialul de la CSMS Iaşi a spus că deşi sunt cinci fotbalişti la limita suspendării, surprizele nu pot lipsi. El crede că pot apărea şi accidentări. Ciubotariu a mai precizat că pentru meciul cu Rapidul singura absenţă va fi cea a mijlocaşului Ivan Petrovic.
Acesta  va mai lipsi de pe gazon încă aproximativ trei săptămâni din cauza intervenţiei chirurgicale suferite la genunchi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*