Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Măsuri de securitate la meciul dintre C.S.M.S. Iaşi şi Rapid Bucureşti

stadion iasiPoliţiştii locali anunţă că mâine seară vor acţiona cu efective mărite la stadionul “Emil Alexandrescu” din Copou, pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre C.S.M.S. Iaşi şi Rapid Bucureşti. La meciul din etapa a XX a Ligii I de fotbal au fost mobilizaţi peste 90 de poliţişti locali. Ei vor avea în atenţie respectarea legii privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive.

Poliţiştii locali anunţă că vor lua măsuri pentru a preveni introducerea în incinta stadionului a materialelor pirotehnice, precum şi a celor contondente, care ar putea periclita buna desfăşurare a activităţilor sportive.

 ”În plus, lucrătorii instituţiei noaste vor desfăşura activităţi de fluidizare a traficului rutier şi pietonal în zona stadionului, a bulevardului Carol I şi străzile adiacente, pentru a preveni crearea de ambuteiaje”, anunţă Nicoleta Deciu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Iaşi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*