Sâmbătă 28 Septembrie 2024, Actualizat acum 271 zile 12:00 am

 

11.000 de lei – amendă, 10 permise reţinute

30 de poliţişti rutieri şi de la Transportuir Feroviare Iaşi au verificat astăzi cum circulă şoferii la bariera BJATM, la trecerile la nivel cu calea ferată de pe DC Iași – Uricani și de pe raza localității Ciurea.

În doar două ore au fost aplicate 48 de sancţiuni.

A fost depistat conducătorul unui autoturism, T. Florin, de 29 de ani, din comuna Popricani, judeţul Iaşi, care a trecut trecerea la nivel cu calea ferată BJATM, în timp ce semnalele acustice şi luminoase erau în funcţiune, și semibariera în coborâre. Bărbatul a fost sancţionat cu 720 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

De asemenea, a fost sancţionat şi şoferul A. Dumitru, de 34 de ani, din comuna Voinești, județul Iași, care a trecut trecerea la nivel cu calea ferată BJATM, în timp ce semnalele acustice şi luminoase erau în funcţiune. Bărbatul a fost sancţionat c 720 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Nu a trecut neobservat nici C. Ovidiu, de 31 de ani, din Iași, care la bariera BJATM a depășit coloana de autovehicule aflată în așteptare, semnalele acustice și luminoase fiind în funcțiune. Bărbatul a fost sancționat cu suma de 320 lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*