Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Cum alegi husa potrivită pentru telefonul tău?

husa-aluminium-mirror-galaxy-s6-1521-2_2În prezent, nu mai e nici un secret pentru nimeni faptul că depindem într-o foarte mare măsură de telefoanele mobile. Orice posesor de smartphone va fi de acord cu utilitatea acestor dispozitive, dar și cu o idee mult mai importantă: nevoia de protecție a acestor gadget-uri.

Următorul pas firesc după achiziția unui smartphone este accesorizarea sa cu o folie și o husă de protecție. Industria accesoriilor pentru dispozitive mobile s-a dezvoltat în paralel, ca o soluție complementară, iar posibilitățile sunt nenumărate pentru utilizatori. Cum pot însă aceștia să facă alegerea potrivită? În rândurile următoare vă oferim câteva sfaturi utile pentru a alege husa potrivită de fiecare dată.

Husă universală vs husă dedicată

Alternativa unei huse universale pare atractivă pentru mulți, însă în cele din urmă se dovedește a fi doar o investiție inutilă. În majoritatea cazurilor chiar și protecția oferită telefonului de o husă universală lasă de dorit.husa

Din aceste motive, recomandăm alegerea huselor dedicate. Mai exact, dacă deții un model de telefon S6 de la Samsung, vei căuta huse Samsung Galaxy S6, dacă deții un iPhone 6 Plus vei căuta huse pentru iPhone 6 Plus și așa mai departe. Husele dedicate reușesc întotdeauna să protejeze mai bine dispozitivul de praf, șocuri sau contact cu lichide, spre deosebire de cele universale.

Ce tip de huse Samsung Galaxy S6 să aleg?

Chiar dacă trebuie să alegi din gama de huse disponibile pentru un astfel de model, află că ai la dispoziție foarte multe opțiuni. Odată ce ai ales o husă dedicată ai luat o decizie foarte bună, însă acum te vezi pus în fața unei noi provocări – cea de a alege un anume model.
În acest caz, totul ține de preferințele tale. Dacă vei purta telefonul în buzunar majoritatea timpului, o husă cât mai simplă va fi foarte utilă – e vorba despre acele modele clasice, realizate din plastic sau silicon.

Dacă vrei să dai telefonului un plus de personalitate sau funcționalitate, poți opta pentru o husă de tip flip, portofel sau chiar pentru una ce are inclusă și o baterie externă. Soluții există în orice situație, trebuie doar să îți stabilești foarte bine preferințele.

Pentru ce material să optez?

Și în acest caz ai putea fi pus în încurcătură, însă dacă te vei orienta după propriul tău stil nu ai cum să dai greș. Dacă te consideri o persoană practică, husele din cauciuc, plastic sau silicon vor fi ideale. Dacă uneori atenția ta lasă de dorit, accesorizează telefonul cu o husă metalică. În acest fel îl vei proteja mai bine de eventualele accidente și șocuri. Nu în ultimul rând, dacă vrei într-adevăr o husă care să reprezinte stilul office sau business, vei putea alege din gama de huse din piele sau piele ecologică.stiflerro-huse-telefoane_4
Orice model, material sau tip de husă ai alege, trebuie să conștientizezi faptul că aceasta îți va păstra telefonul în condiții mult mai bune pentru o perioadă mai îndelungată de timp. Veștile bune continuă: chiar și în cazul în care vei dori să vinzi respectivul telefon, vei obține un preț mai bun datorită aspectului de nou.

Ca idee de final, ține cont de preferințele proprii atunci când alegi o husă, pentru că tu vei fi cel care va folosi telefonul astfel accesorizat. Vrei și o recomandare? Poți găsi modele variate de huse, pentru telefoane de ultimă generație dar și pentru modele mai puțin recente în cadrul magazinului online www.stifler.ro.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*