Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

 

Idei și sfaturi pentru amanajarea biroului tău. Ce recomandă specialiștii

Idei și sfaturi pentru amanajarea biroului tău. Ce recomandă specialiștiiSpațiul în care lucrezi trebuie să fie unul plăcut și amenajat conform gusturilor tale. De ce facem aceste afirmații? Pentru că locul în care îți petreci uneori și mai mult de opt ore trebuie să fie cât mai confortabil pentru tine și de ce nu, să reprezinte o a doua casă. Asta pentru că dacă vrei să ai un randament crescut, să fii inovativ și să oferi servicii de calitate, trebuie să ai toate condițiile care să te inspire. Iar alegerea elementelor care alcătuiesc spațiul de lucru este foarte importantă.

În momentul în care ne gândim să ne decorăm biroul trebuie să ținem cont de câteva elemente care să ne asigure atmosfera cât mai optimă pentru a fi eficienți și foarte productivi. Biroul, poate cel mai important element al încăperii, trebuie să fie amplasat în funcție de spațiul disponibil, de preferat lângă fereastră pentru o luminozitate cât mai bună. Oxigenul și lumina naturală sunt esențiale pentru asigura o bună funcționare a creierului. Fiind elementul central, biroul trebuie să fie aspectuos și dintr-un lemn de o calitate bună.

Cum am menționat și mai sus, luminozitatea spațiului în care lucrăm este foarte importantă și vitală pentru sănătatea ochilor. Iar pentru asta, ideal ar fi ca biroul personal să fie amplasat în apropierea unei ferestre, iar în cazul în care acest lucru nu este posibil, este necesar să recurgem la dispozitive foarte bune de iluminat.

Când vine vorba de elementele de decor ale biroului, putem include plante pentru un aspect plăcut, dar și pentru a purifica aerul. În plus, acestea reduc stresul și ne oferă și posibilitatea să realizăm o conectare cu natura. Pervazul poate fi locul unde poți pune câteva plante care de ce nu, te ajută să stimulezi creativitatea. Un alt element de decor, și nu numai, îl poate constitui șemineul sau soba șemineu. Pe lăngă faptul că îți creează senzația de relaxare, de vacanță, de munte, șemineul este și util, fiind o sursă de încălzire a locuinței.

Peretii pot conține tablouri sau citate motivationale, acestea ajutându-te să-ți mărești productivitatea și concentrarea în ceea ce ai de facut. De asemenea, un panou pe care să-ți pui notițe sau lucruri urgente, întâlniri importante sau memento-uri, este recomandat pentru că oferă biroului o atmosferă intimă și creează senzația de familiaritate. Culoarea pereților trebuie să fie deschisă, caldă. Dar, atenție, să nu încarci biroul cu foarte multe elemente. Acesta trebuie să fie cât mai simplu, mobilierul să nu fie masiv și în exces, iar materialele să fie clasice și de calitate.

Ți-ai făcut deja imaginea biroului perfect și te-ai hotărât să cumperi un șemineu? Echipa PeFoc.ro îți stă la dispoziție oferind consultanță gratuită, iar magazinul lor te întâmpină cu șeminee clasice, șeminee centrală, termoseminee, șeminee rustice, șeminee moderne sau sobe semineu. La PeFoc.ro poți găsi un semineu ieftin, dar de calitate superioară!

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*