Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Pițipoancă prinsă beată la volan pe Bucium, s-a legitimat cu identitatea mamei

fataÎn seara de 8 septembrie, în timpul efectuării unui control pe Bucium, polițiștii ieșeni au oprit un autoturism Mercedes la volanul căreia se afla o femeie care emana miros puternic de alcool în aerul expirat.

În încercarea de a fi legitimată femeia le-a declarat polițiștilor o identitate falsă. Aceștia au constatat, în urma verificărilor că semnalmentele ei nu corespund cu cele ale persoanei indicate. Șoferița se numește Ețcu Adelina iar datele de identitate oferite polițiștilor sunt ale mamei sale.

În urma testării cu aparatul alcooltest s-a constatat o alcoolemie de 0,47 mg/l alcool în aerul expirat.

Polițiștii au aflat în urma cercetărilor că șoferița mai avea un dosar de cercetare pentru conducere sub influența alcoolului la începutul acestui an, scrie Ziarul de Iași.

Femeia a fost transportată la Serviciul Biroului Rutier Iași iar polițiștii au înaintat o propunere de arestare preventivă pe numele ei.

Adelina Ețcu este fiica unor ieșeni foarte bogați stabiliti în Franța de mai mulți ani, ea a mai ajuns in atentia publica dupa un episod petrecut in parcare la Pallas în 2014 când tânăra a ocupat două locuri sub pretextul, spune ea, de a nu i se zgâria mașina.

Potrivit ziarului Canacan Adelina se laudă cu un stil de viață extravagant și  sustine ca afacerea ii merge ca pe roate, iar banii curg garla, asa ca isi permite orice moft, inclusiv sa devina abonata unei celebre case de moda.

Mai mult decat atat, Adelina se lauda si cu o super vila in buricul Parisului, foarte aproape de catedrala Notre Damme, dar si un apartament. Sustine insa ca afacerile nu-i permit sa stea foarte mult acolo. Mai exact, ieseanca impreuna cu parintii ei au dezvoltat o afacere imobiliara cu case din lemn.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*