Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Polițiștii au descins și în barurile din Hârlău. Vezi ce amenzi au dat!

baruri terasePoliţiştii din cadrul Poliției orașului Hîrlău au acționat. în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru verificarea barurilor, altor unități de alimentație publică, precum și pentru combaterea faptelor comise cu violență, a furturilor și evenimentelor rutiere. De asemenea, polițiștii rutieri au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care urcă la volan după ce au consumat alcool.
Au fost controlate 24 de societăți comerciale și 10 baruri. Au fost legitimate 122 de persoane și controlate 74 de auto.

Au fost aplicate 59 sancțiuni contravenționale, în valoare de 23.885  lei, dintre care 31 conform Legii nr. 61 din 1991, 4 conform Legii nr. 12 din 1990 și 23 conform OUG nr. 195/2002, privind regimul circulației rutiere, iar restul pentru alte abateri.
Spre exemplu, la data de 6 august a.c., în jurul orei 16:00, a fost oprit în trafic, pe raza satului Pîrcovaci, un autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 23 de ani, din oraşul Hârlău, care în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constat că persoana în cauză nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.
A fost întocmit dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*