Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Traficanți de droguri, reținuți de polițiști

retinutiO grupare infracțională specializată în trafic de droguri a fost destructurată de polițiști, în urma unui flagrant organizat în mun. Iaşi. Trei dintre membrii grupării au fost reținuți, în urma unei acțiuni a polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi.

Cinci persoane sunt cercetate pentru că ar fi constituit un grup infracţional organizat, ar fi procurat din Spania şi introdus în ţară cannabis pe care l-ar fi comercializat ulterior în mun. Iaşi.

În urma flagrantului organizat de polițiști şi a percheziţiei domiciliare efectuate la data de 13 iunie a.c., au fost găsite şi ridicate circa 200 gr. de cannabis, 6 telefoane mobile şi 2 cântare electronice.

Cercetările sunt continuate în cauză, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.- S.T. Iaşi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, introducere în țară de droguri de risc, trafic de droguri de risc în formă continuată şi deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu.

La acțiune au participat luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Inspectoratul de Poliție Județean Iaşi, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Traficanți de droguri, reținuți de polițiștii ieșeni | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*