Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

VIDEO! Adolescentă izbită de o mașină, pe trecerea de pietoni

accident trecereAccident rutier în cursul acestei dimineţi, pe strada Ceferiştilor din Paşcani. O tânără care traversa trecerea de pietoni din dreptul magazinului Viosand, a fost lovită în plin de un autoturism, scrie newspascani.com.

Văzând maşina care se apropia cu repeziciune, fără a da vreun semn că ar încetini, fata a încercat să se ferească, moment în care a fost luată pe capotă. În urma impactului, victima s-a ales cu mai multe contuzii la șold și abdomen. Şoferul a fost cel care a transportat-o la spital, în Compartimentul de Primiri Urgenţe. Ulterior fata a fost direcţionată, pentru investigaţii, la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Conform informaţiilor oferite de Biroul de Presă al IPJ Iaşi, fata, A. Ivanov, are 18 ani, este din Lespezi, şi se îndrepta către Colegiul CF Unirea Paşcani, unde este elevă.

Poliţiştii de la Biroul Rutier au început cercetările. Şoferul, P. Sandu, în vârstă de 54 de ani, posesor al unui permis eliberat de autorităţile engleze, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0, 27 mg alcool pur în aerul expirat.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VIDEO! Adolescentă izbită de o mașină, pe trecerea de pietoni | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*