Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Cursuri de apicultor și legumicultor, la Camera Agricolă Iași

apicultorConsiliul Judeţean Iaşi, prin Camera Agricolă Judeţeană Iaşi, organizează începând cu luna februarie 2016 cursuri de calificare de apicultor și legumicultor.

Cursurile se adresează persoanelor care doresc să capete competenţe în domeniile: apicol, legumicol, creşterea animalelor, cultura plantelor, cât şi pentru accesarea de fonduri europene pentru programul 2014-2020. Sunt cursuri autorizate de către Comisia Naţională de Formare Profesionala a Adulţilor (C.N.F.P.A), fiind recunoscute în toate ţările Uniunii Europene.

La finalizarea părţii teoretice şi practice se va susţine un examen în faţa unei comisii de evaluatori. După promovarea examenului cursanţii vor primi un certificat de calificare profesională, recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei Naţionale şi un Supliment descriptiv al certificatului de calificare profesională.

Dosarele de înscriere se depun le sediul Camerei Agricole Iaşi, cu următoarele documente:  cerere de înscriere, copie xerox după B.I/ C.I, copie xerox după certificatul de naştere, copie xerox a actului de studiu (minin invăţămȃnt obligatoriu), copie xerox certificat de căsătorie (numai pentru doamne), adeverinţă medicală de la medicul de familie (numai pentru cursul de APICULTOR) : APT PENTRU CURSUL DE APICULTOR.  Durata cursului este de 3 luni, preţul unui curs fiind de 700 RON.
Pentru mai multe informaţii:  tel.0232/213808, fax:0232/267529, Mobil : 0769/003013.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*