Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

„Fulgi de bucurie”, marți, la Casa de cultură a Studenților

casa de cultura a studentilor iasiConsiliul Judeţean Iaşi, la iniţiativa Comisie de Învăţământ, Cercetare Ştiinţifică, Cultură şi Culte, organizează a II-a ediţie a evenimentului „FULGI DE BUCURIE”.

Spectacolul ce va avea loc marţi, 15 decembrie, ora 14.00 la Casa de Cultură a Studenţilor şi va fi susţinut de copii cu dizabilităţi din şcolile speciale din judeţul Iaşi va fi urmat de premierea profesorilor care se ocupă de aceşti copii minunaţi dar şi de oferirea de cadouri din partea lui Moş Crăciun.

Pe scenă vor evolua: Şcoala Specială Paşcani Trupa de dans tradițional “Busuiocul” şi trupa de dans modern “Iris” care are alături şi voluntari de la Liceul Teoretic ,,Miron Costin”; Liceul Tehnologic Special ”Vasile Pavelcu” Iaşi trupa ”Hai la joc”! , Liceul Tehnologic Special „Trinitas” Tg. Frumos trupa „Micii cutezători” şi formaţia „Brăduleţul”, Liceul Special ”Moldova”, grupul instrumental “Clasic”, solista Sara Lupchian acompaniată de Mădălina Bojoga, Andrei Țarnă și Eusebiu Toma, trupa “VOX”, Şcoala Gimnazială Specială „Constantin Păunescu” Iaşi ansamblul coral “Prietenia”.

Intrarea este liberă în limita locurilor din sala de spectacol.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*