Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

 

O femeie din Iași a găsit un plic cu bani pe jos. Vezi ce a făcut cu el!

baniGest neașteptat făcut de o femeie din Iași. Ea a găsit pe stradă un plic plin cu bani şi fără să stea pe gânduri a sunat la poliţiei. Cei 720 de lei au fost înapoiaţi proprietarei, o pensionara.

În ziua de 10 septembrie, în jurul orei 14.00, un echipaj de jandarmi a fost dirijat de către dispecerat să se deplaseze pe str. Arcu, unde o femeie relatează că a găsit pe stradă un plic cu bani, scrie ziaruldeiasi.ro. Jandarmii s-au deplasat la faţa locului, au identificat persoana care a făcut sesizarea, aceasta având în mână un plic, în care se afla o sumă de bani. După verificarea conţinutului plicului s-a stabilit că în acesta se afla suma de 720 lei şi un cupon de pensie.

Pe baza cuponului de pensie, s-a reuşit identificarea persoanei care a pierdut banii, jandarmii, împreună cu femeia care a găsit plicul, s-au deplasat la domiciliul celei în cauză, care era în apropiere, unde, pe bază de proces verbal, a fost predat plicul cu suma de 720 lei, persoanei care l-a pierdut.

În momentul în care a primit înapoi suma de bani pierdută, femeia a plâns de bucurie, mulţumind persoanei care a găsit plicul pentru gestul său şi jandarmilor care şi-au făcut datoria.

Sursa: RomaniaTv

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*