Luni 19 Aprilie 2021, Actualizat acum 108 zile 12:00 am

 

Individ arestat după ce a fost prins în timp ce primea droguri prin poştă

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Iaşi au surprins în flagrant delict un bărbat, în timp ce primea un colet care conţinea aproape 1.5 kg. de droguri de mare risc. Cel în cauză a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv.

Miercuri, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi au surprins în flagrant delict un bărbat, în timp ce primea un colet în care se aflau droguri de mare risc.

Din cercetări a reieşit că cel în cauză i-ar fi solicitat unei alte persoane să-i comande de pe un site 2.800 de grame de Acacia Confuza Inter Root Bark Powder, Taiwan Acacia.

La  data de 10 martie a.c., la un oficiu poştal din judeţul Iaşi a ajuns un colet de 1,5 kg., expediat din Taiwan, ce conţinea 1.410 grame de pulbere, respectiv DMT (N,N-dimethyltryptamine), drog de mare risc.

Miercuri, cel în cauză a fost depistat în flagrant de poliţişti, în timp ce primea coletul cu droguri. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de complicitate la introducere, fără drept, în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

 

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentat  Tribunalului Iaşi, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*