Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

 

Bărbat accidentat de o maşină al cărei şofer a plecat de la locul accidentului

Joi, pe strada Vasile Lupu, din municipiul Iaşi, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Culiţă C., de 48 ani, din Iaşi, în timp ce conducea un autoturism pe str. Vasile Lupu, dinspre „Dispecer Tătăraşi” către „Metalurgie”, la trecerea pentru pietoni din dreptul bisericii „Intrarea Maicii Domnului în Ierusalim” Iaşi, a surprins şi accidentat pe Marian D. de 53 ani, din Iaşi care s-a angajat în traversarea străzii, regulamentar, pe marcajul pietonal, după care a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.
În urma coliziunii a rezultat rănirea uşoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul “Sf. Spiridon” Iaşi, unde a fost diagnosticat cu “traumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de conştienţă, contuzie toraco-abdominală, contuzie şold stâng”. Soferul a fost depistat la scurt timp de politisti. Conducătorul auto şi victima au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

„S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de: „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, susţin reprezentanţii IPJ Iaşi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*