Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

Accident cu trei victime provocat de un student

Accident rutier în municipiul Iași  produs de un tânăr din judeţul Neamţ pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Duminică noapte, Daniel C., de 21 ani, student, în timp ce conducea un autoturism pe bld. Carol I din municipiul Iaşi, dinspre Fundaţie spre rond Agronomie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public situat pe partea dreapta a carosabilului.

În urma accidentului rutier au fost răniți 3 pasageri din autoturism, respectiv tineri cu vârste între 20 și 23 ani) care au fost   transportaţi la Spitalul Sf. Spiridon pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul de Urgenţe Sf. Spiridon Iaşi unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. „În cauză a fost întocmit dosar penal”, se arată într-un comunicat al IPJ Iaşi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*