Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Autoturism fără drept de circulaţie în România depistat de poliţişti de frontieră ieşeni

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari au întocmit lucrare penală unui bărbat, care conducea un autoturism ce avea valabilitatea inspecţiei tehnice şi a asigurării tip carte verde expirată.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari/ I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, au oprit pentru control pe raza localităţii Bălteni, un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Italia, condus de cetăţeanul român Marian B., în vârstă de 24 ani.

Existând suspiciuni cu privire la valabilitatea inspecţiei tehnice periodice şi a asigurării tip carte verde, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea unor verificări specifice în urma cărora au constatat că acestea sunt expirate din anul 2011.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în al stat, care nu are drept de circulaţie în România.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*