Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Însărcinatul cu afaceri ad-interim al SUA, Dean Thompson, la inaugurarea unei secţii de ortopedie la Spitalul Sfânta Maria

Însărcinatul cu afaceri ad-interim al SUA, Dean Thompson, a participat vineri, 26 septembrie, la ceremonia de tăiere a panglicii după renovarea Secţiei de ortopedie pediatrică a Spitalului de copii „Sfânta Maria” din Iaşi.
Asigurarea unui cadru mai bun pentru serviciile medicale pentru copii va avea efecte pe termen lung. O mai bună îngrijire produce rezultate mai bune şi îi va ajuta pe viitorii lideri ai României să crească şi să prospere”, a declarat însărcinatul cu afaceri, Dean Thompson.
Renovarea Secţiei de ortopedie pediatrică a spitalului „Sfânta Maria” a fost făcută posibilă de o contribuţie în valoare de 300.000 de dolari a Comandamentului Statelor Unite din Europa, din cadrul Departamentului Apărării. Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria” este cel mai mare de acest tip din nord-estul României.
Prin intermediul Programului de asistenţă umanitară al Comandamentului Statelor Unite din Europa, în ultimul an s-au cheltuit peste 1.000.000 de dolari pentru renovarea sau reconstrucţia de unităţi sanitare din România.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*