Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Percheziţii la locuinţele unor suspecţi de trafic de droguri. Zece persoane audiate

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Serviciul Teritorial  Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie  judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, au efectuat mai multe activităţi pe linia combaterii traficului de  droguri de risc.

Zece persoane sunt bănuite de constituirea unui grup infracţional organizat pentru trafic de droguri. Potrivit procurorilor, în perioada februarie 2014 şi până în prezent, aceştia  au procurat importante cantităţi de droguri de risc( cannabis) de pe teritoriul Spaniei pe care le-au introdus în România şi le-au comercializat pe raza municipiului Iaşi.

În data de  03 iulie 2014 unul dintre inculpaţi a fost surprins în flagrant pe raza localităţii localitatea Budăi, judeţul Iaşi, în timp ce transporta cantitatea de 1.238,3 grame canabis, destinată comercializării. Marţi, 15 iulie,  au fost efectuate 3 percheziţii la locuinţele a trei suspecţi. La sediul D.I.I.C.O.T – S.T Iaşi sunt audiate un număr de 10 persoane cu privire la care există suspiciuni că au cumpărat droguri de la suspecţi.

Procurorii au luat măsura preventivă a reţinerii faţă de 4 inculpaţi iar Tribunalul Iaşi a dispus arestarea preventivă a cestora pentru 30 de zile.  Faţă de  alte 4 persoane a fost luată măsura controlului judiciar.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Percheziţii la locuinţele unor suspecţi de trafic de droguri. Zece persoane audiate | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*