Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Directorul unei şcoli acuzat că ar fi lovit un elev

Directorul unei şcoli din comuna ieşeană Scânteia este acuzat de mama unui elev că l-ar fi bătut pe acesta. Femeia îl acuză pe directorul de la Şcoala Axinte Uricariul că l-ar fi lovit pe fiul său, de 12 ani, de mai multe ori, cu palma peste faţă.

Totul s-ar fi întâmplat, pe  5 iunie, în cabinetul directorului unităţii de învăţământ. Potrivit poliţiştilor, mama elevului a depus o plângere la Poliţie, iar pentru a-şi susţine ideea a depus la dosar şi un certificat medico-legal.

În timp ce poliţiştii au început o anchetă, şi reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Iaşi  au început verificările. Directorul l-ar fi lovit pe băiat după ce acesta a avut un comportament neadecvat în timpul unei ore de curs.

Părinții nu s-au adresa inspectoratului, dar are loc o anchetă pentru că este evident că violența nu își are loc în școală și domnul director, dacă a reacționat așa, nu are nicio scuză. În clipa în care are loc un astfel de eveniment conducerea școlii e obligată să informeze ISJ„, a declarat Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al ISJ Iași.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Iaşi: Directorul unei şcoli acuzat că ar fi lovit un elev | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*