Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Parcul logistic de la Leţcani a fost inaugurat

Construcţia parcului logistic în comuna Leţcani – Judeţul Iaşi a început în februarie 2013 și s-a încheiat de curând, urmărindu-se crearea primului parc logistic din Regiunea de Dezvoltare Nord-Est, în vederea atragerii de investiţii şi stimularea creării de noi locuri de muncă.

 

Prin obiectivele propuse, proiectul Parc logistic comuna Leţcani – Judeţul Iaşi urmăreşte realizarea unei structuri de sprijinire a afacerilor, care să stimuleze la nivel local dezvoltarea economică durabilă, contribuind astfel la îndeplinirea obiectivului general al Programului Operaţional Regional: dezvoltarea echilibrată a regiunilor României.

 

Parcul Logistic comuna Lețcani este o soluție modernă pentru companiile românești sau multinaționale care au nevoie de:

 

– spații logistice de depozitare și servicii;

– spații de producție;

– depozite;

– birouri;

– cantină restaurant;

– parcări și alte facilități.

La deschiderea sa oficială, parcul este deja ocupat în proporție de 85%.

Proiectul Parc logistic comuna Leţcani – Judeţul Iaşi este un proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013. Iniţiatorul şi realizatorul proiectului este S.C. SOLO S.R.L.

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional 2007 – 2013 este Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Agenţia pentru Dezvoltare Regională Nord-Est este Organismul Intermediar desemnat de către Autoritatea de Management pentru implementarea Programului Operaţional Regional în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est.

 

Valoarea totală a proiectului este de 28.778.444,07 lei, din care 13.627.514,56 lei reprezintă

finanţarea nerambursabilă din Fondul European pentru Dezvoltare Regională şi din bugetul naţional.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*