Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Proiecţii de filme celebre din cinematografia americană, la Biblioteca Gheorghe Asachi

Biblioteca Județeană Gh. Asachi Iași, prin Compartimentul American Corner, în parteneriat cu Universitatea de Arte George Enescu Iaşi, Facultatea de Teatru vă invită la American Corner’s Movie Club. Prin acest program American Corner Iași oferă publicului ieșean proiecții ale unor filme celebre din cinematografia americană. Proiecțiile au loc o dată la 2 săptămâni, la sediul bibliotecii din Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt nr. 8-10, Galeriile Comerciale, la etaj.

Joi, 20 martie 2014, de la ora 18 va rula filmul Naşul – The Godfather (1972, în regia lui Francis Ford Coppola). Întâlnirile sunt moderate de asist. univ. dr. Ioana Petcu, de la Facultatea de Teatru a Universităţii de Arte George Enescu Iaşi.

Accesul este gratuit pentru toți utilizatorii înscriși la Biblioteca Județeană Iași, pe baza permisului de intrare la bibliotecă. Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la tel. 0758804011, pe e-mail (americancorneriasi@gmail.com) sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene Iaşi, la Compartimentul American Corner.

 

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*