Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

 

Expoziţie de pictură inedită pe Aeroportul din Iaşi

pictura mosia cai de vis BotosaniMarţi, 17 decembrie, la ora 16.00 in Terminalul 2 al Aeroportului Iasi va avea loc vernisajul unei expozitii de pictura. Aceasta va fi deschisa publicului — pasagerii care tranziteaza aerogara ieseana, insotitorii acestora si publicul larg — pana la inceputul lunii ianuarie 2014.

Am pus la dispozitie salile de asteptare ale Aeroportului Iasi, sali care se transforma astfel intr-un spatiu neconventional pentru o manifestare artistica. Este un proiect foarte frumos pe care il sustinem. Dupa cum ati observat in ultimul an, suntem prezenti ca imagine si promovare la mai multe manifestari ce au legatura directa sau indirecta cu ideea de calatorie, de zbor dar si de business sau arta”, a declarat Domnul Marius Bodea, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi.

Expozitia este adusa la Iasi de Asociatia EchitArt si Mosia Cai de Vis din Botosani — locatie unde taberele de pictura au devenit un eveniment anual. In iulie 2013 s-au reunit pictori cu pregatire tehnica temeinica, artisti masteranzi si doctoranzi care au abordat pictura in maniere distincte. Lucrarile participantilor sunt promovate in expozitii itinerante in tara: Botosani, Iasi, Cluj si Bucuresti.

La vernisaj vor fi prezenti Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi, Vlad IFTIME, promotorul expozitiei si alti membri ai echipei de proiect.

Mai multe detalii despre taberele de pictura organizate la Mosia Cai de Vis si sponsorizate de o renumita firma de asigurari se pot afla de pe site-ul www.caidevis.ro

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*