Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Vrei să studiezi, cu bursă, în Italia? Află cum!

Liceeni români care îşi doresc să studieze un an în străinătate pot aplica, până la 20 decembrie, pentru burse în Italia în valoare de 12.000 de euro, oferite de Intesa Sanpaolo Bank, pentru al şaptelea an consecutiv.

Orice elev de liceu din România care, în anul curent, studiază în clasa a IX-a sau a X-a (născuţi între 1 ianuarie 1997 şi 1 iunie 1999) poate obţine această bursă, care face parte din proiectul „Bursa Interculturală”.

Elevii vor avea posibilitatea să studieze un an şcolar integral (clasa a X-a sau a XI-a), în Italia. Aceasta este prima şi singura condiţie preliminară de aplicare şi eligibilitate în cadrul acestui proiect de educaţie al Intensa Sanpaolo Bank. În valoare de 12.000 de euro, Bursa Interculturală acoperă toate cheltuielile necesare, inclusiv transportul şi cazarea, timp de un an, în cadrul unei familii de italieni.

Selecţia pentru Bursa Intercultura se va face în mai multe etape, direct de către Fundatia Intercultura/AFS din Italia, co-organizatoare a acestui program. Toţi candidaţii eligibili interesaţi de Bursa Intercultura şi de un an de studiu în Italia trebuie să completeze şi să trimită aplicaţiile până în 20 decembrie 2013.

sursa: adevarul.ro

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*