Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

 

Petrecere maximă printre studenţi! A început UNIFEST

De pe 4 şi până pe 15 noiembrie, la Iaşi, la fel ca în toate centrele universitare, are loc cea de-a XIIa ediţie  festivalul studentilor din România – UNIFEST.

DESCHIDERE – LANSAREA A 1001 LAMPIOANE

În acest an, în deschiderea festivalului Unifest 2013, se va organiza un marș al studenților din toate campusurile universitare ieșene, marș ce va culmina cu lansarea a 1001 lampioane de pe esplanada Palatului Culturii.

MISS UNIFEST

Concursul de Miss UNIFEST este un spectacol în care reprezentantele sexului frumos ale organizațiilor ieșene își afișează eleganța pe scena Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților în data de 5 noiembrie 2013.

WORKSHOP DANCE

Fără emoţii, fără reţineri, vom învăţa împreună streetdance-ul autentic, totul pe ritmuri de hip-hop, r’n’b şi funk. Este obligatoriu să aveţi la voi multă voie bună şi chef de distracţie. Worshop-ul va fi susținut de Ignat Alexandru, instructor-coregraf al clubului Quasar Dance din cadrul Casei de Cultură a Studenților Iași.

IAȘI GUITAR FESTIVAL

Solouri de chitară vor putea fi admirate la sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților, unde va concerta band-ul cunoscutului artist Ștefan Bănică Jr. în data de 7 noiembrie 2013.

UNIFEST SPORT

UNIFEST Sport este o competiție sportivă ce antrenează echipe ale organizațiilor studențești din Iași. Competiții de fotbal, streetball, tenis de masă și volei se vor desfășura la baza sportivă a campusului Tudor Vladimirescu în perioada 8-10 noiembrie.

NE IMPLICĂM PENTRU CĂ NE PASĂ!

Acțiunea de colectare selectivă a deșeurilor va fi organizată de asociațiile membre USR sub coordonarea Asociației “Tinerii Ecologi Romani din Iasi”. Acțiunea de colectare selectivă a deșeurilor se va desfășura sâmbătă, 9 noiembrie în cadrul UNIFEST.

NOAPTEA DEVORATORILOR DE PUBLICITATE:

Noaptea devoratorilor de publicitate este destinată studenților care doresc să vizioneze cele mai distractive proiecții din domeniul reclamelor naționale și internaționaleî din ultimul deceniu. Acest eveniment va fi organizat în data de 9 noiembrie 2013 la Teatru Fix.

LIGA SE COMBINĂ

Proiectul ”Liga se Combină” este o manifestare cultural-artiscă ce își propune ilustrarea creativității studenților, lucrul în echipă și imaginația lor, cât și potențialul lor de a performa pe o scenă în fața publicului. În cadrul festivalului UNIFEST, proiectul își propune formarea a 8 echipe, care vor alcătui programul cultural-artistic prin organizarea unor momente unice. Echipele vor fi formate din membri a câte 2 organizații diferite.

TEATRU:

În cadrul Festivalului UNIFEST, activitățile teatrale se vor desfășura în două zile diferite. În data de 6 noiembrie se vor organiza workshop-uri cu tematici diferite, iar în data de 14 noiembrie va fi o reprezentatie a trupei de teatru amator “Ludic” în sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților.

CONCERT ROCK

You rock este un eveniment ce își propune să susțină artiștii ieșeni oferindu-le un cadru propice să își susțină reprezentația.
Miercuri, 13 noiembrie, ora 19:00, în sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților, concertul va fi susținut de către trupele locale: Glasgow, Skyline și The pretty visitors. În timpul concertului se vor filma 3 videoclipuri pentru trupele invitate, oferindu-le o noua cale de promovare în același timp, publicul având ocazia de a apărea în clip alături de trupa preferată.

CONCERT FOLK & WORKSHOP DE PICTURĂ

În sala Gaudeamus, pe data de 14 noiembrie la orele 19:00, pictori de la Facultatea de Arte, inspiraţi de muzica folkiştilor, vor crea opere inedite.După terminarea concertului, pentru a vedea mai bine rezultatele inspiraţiei de moment, publicul poate merge pe scenă pentru a admira creaţiile artiştilor.

  • STUDENȚII AU TALENT:

Studenții au talent este un spectacol ce are la bază conceptul de “Bătălie a talentelor”. Evenimentul va avea loc în data de 15 noiembrie, la orele 18:00 în Sala Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenților. Cei mai talentați studenți ieșeni sunt așteptați să își demonstreze aptitudinile și să intre în competiție.

ÎNCHIDEREA EVENIMENTULUI

Studenții ieșeni vor sărbători închiderea festivalului UNIFEST cu o petrecere cu specific tradițional românesc organizată în Foaierul Casei de Cultură a Studenților.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*