Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

 

Penitenciarul Iaşi scoate la licitaţie închirierea mai multor spaţii

Conducerea Penitenciarul Iaşi vine în sprijinul persoanelor instituţionalizate, cât şi în sprijinul angajatorilor, şi scoate la licitaţie publică deschisă închirierea unor spaţii, în suprafaţă totală de 537,56 mp – grupate pe 5 loturi, în care vor fi amenajate  puncte de lucru  destinate desfăşurării de activităţi productive cu  persoanele private de libertate.
 
Marius Vulpe, directorul Penitenciarului, a anunţat că în interiorul locului de deţinere echipele de lucru pot desfăşura o paletă largă de activităţi necalificate în domeniul producţiei de încălţăminte, confecţii textile, confecţionare ambalaje, montator subansamble etc. putând prelua un segment al activităţii desfăşurate sau întregul proces  de producţie. De asemenea, sub supraveghere specializată, se pot executa lucrări de fabricaţie şi reparaţii mobilier, mobilier de grădină, birouri, magazine, inclusiv mobilier şcolar, uşi şi ferestre din lemn, la preţuri competitive pe piaţă, sau se pot executa alte comenzi de prelucrare a lemnului (uscat cherestea, debitat material lemnos, rândeluit, frezat etc.).
 
Conducerea Penitenciarului Iaşi îşi exprimă convingerea că, alături de sprijinul comunităţii locale şi cu implicarea acesteia, poate creşte nivelul şi eficienţa intervenţiei recuperative contribuind astfel la normalizarea relaţiilor sociale şi dezvoltarea continuă a comunităţii locale, bazată pe integrare pe piaţa muncii a tuturor categoriilor sociale în general şi a celor vulnerabile, în particular”, a declarat Marius Vulpe.
 
http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*