Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

 

Record de pasageri la Aeroportul Iaşi

Graţie unei politici de marketing susţinută şi perfectibilă dar şi a unei preocupări intense pentru promovarea oportunităţilor prezente şi viitoare oferite de aerogara ieşeană, în luna mai 2013 s-a înregistrat un număr de aproape 22.000 de pasageri, acesta fiind cel mai mare număr de pasageri din istoria Aeroportului Iaşi întregistrat într-o singură lună.

Această perioadă nu este în mod uzual o perioadă de vârf în domeniul transportului aerian de pasageri. Comparativ, luna cu cel mai mare număr de persoane îmbarcate şi debarcate la Aeroportul Iasi, până în prezent, a fost iulie 2011 – când s-au înregistrat 19.290 de pasageri.

Deşi Carpatair a decis să nu mai opereze curse interne în România, prin urmare nici la Iaşi pentru restul anului 2013, perspectiva rămâne optimistă în continuare, mai ales în condiţiile în care Aeroportul Iaşi va rămâne deschis traficului aerian, chiar dacă în paralel se va lucra la noua pistă.

“Avem nevoie cât mai urgent de noile capacităţi de operare – noua pistă, un nou terminal – precum şi de urmărirea atentă a pistei existente şi a degradărilor inerente ce vor surveni. Acestea vor necesita interventii de reparaţii programate”, a declarat Marius Bodea, directorul general al Aeroportului Iaşi.

Reamintim programul noilor curse externe operate de pe Aeroportul Iasi de catre Compania TAROM, incepand cu 27 aprilie 2013:

Martea, joia si sambata plecare de la Iasi la 06:50 cu sosire la Bologna la 08:10 ora locala

Martea, joia si sambata plecare de la Bologna la 08:55 cu sosire la Iasi la 12:10 ora locala

Martea, joia si sambata plecare de la Iasi la 12:55 cu sosire la Torino la 15:40 ora locala

Martea, joia si sambata plecare de la Torino la 16:25 cu sosire la Iasi la 19:05 ora locala

Martea si sambata plecare de la Iasi la 19:50 cu sosire la Londra la 21:10 ora locala

Miercurea si duminica plecare de la Londra la 08:20 cu sosire la Iasi la 13:35 ora locala

Programul detaliat si pentru celelalte curse externe si interne operate de pe Aeroportul Iasi poate fi accesat sau descarcat direct de pe site-ul oficial www.aeroport.ro

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*