Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

 

Liviu Dragnea: Stabilirea viitoarelor reşedinţe de regiune stârneşte vii dispute în rândul politicienilor

regionalizare liviu dragneaViceprim-ministrul Liviu Dragnea a declarat, joi, în timpul primei dezbateri organizate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) la nivel local cu privire la procesul de regionalizare-descentralizare, că stabilirea viitoarelor reşedinţe de regiune stârneşte vii dispute în rândul politicienilor şi nu numai.
Din cauza patimilor generate de aceste viitoare noi reşedinţe se duc nu numai discuţii intense dar şi negocieri la masă deschisă.
Dincolo de toate acestea, Liviu Dragnea spune că stabilirea finală a reşedinţelor regionale va trebui să ţină cont de modelul multipolar care asigură cea mai echilibrată dezvoltare.
El a atras atenţia că indiferent de dorinţele unora sau altora, în viitoarele reşedinţe de judeţ nu trebuie concentrate sediile tuturor instituţiilor regionale, cel mult trei instituţii regionale, celelalte fiind împărţite între judeţele regiunii astfel încât fiecare judeţ să simtă că participă la acest proces de regoinalizare.
http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*