Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

 

Proiect pentru sprijinirea activităţii ştiinţifice, la final

În data de 30 martie 2013 va avea loc loc Workshop-ul de Raportare Finală a Proiectului Societatea Bazată pe Cunoaştere – cercetări, dezbateri, perspective.
Proiectul, cu un buget aproximativ de 4.500.000 euro, s-a desfăşurat pe o perioadă de 3 ani, începând cu 1 aprilie 2010 şi a constat în sprijinirea cercetării ştiinţifice din România, oferind suport financiar sub formă de burse postdoctorale pentru 95 de tineri doctori din toate domeniile ştiinţifice.

Ca principale rezultate ale proiectului putem aminti: colecţia de carte SOCIETATE & CUNOAŞTERE, în care au apărut 28 de volume, Jurnalul Internaţional de Epistemologie Logos & Episteme, 6 conferinţe internaţionale susţinute la Iaşi şi Baia Mare, o bază de date cu resurse pentru domeniul filosofiei, asigurarea unui mediu instituţional modern de cercetare pentru cei 95 de bursieri în cadrul Institutului de Cercetări Economice şi Sociale “Gh.Zane” al Academiei Române, Filiala Iaşi.

Proiectul a fost constituit prin parteneriatul dintre Academia Română, Filiala Iaşi, Centrul Universitar de Nord Baia Mare şi Academia Română, Aparatul Central. Întâlnirea se va desfăşura sâmbătă, în Aula Academiei Române, Filiala Iaşi, începând cu orele 13.00.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*