Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

 

Trei ore de audienţe ale prefectului la Paşcani

Romeo Olteanu- prefect IasiPrefectul Romeo Olteanu a organizat joi o sesiune de audienţe la Paşcani. Din cele 20 de persoane înscrise, s-au prezentat la sediul Primăriei din localitate 14 persoane. În toate situaţiile au fost sesizate diferite probleme de fond funciar. Au fost persoane care au solicitat eliberarea titlului de proprietate pe vechiul amplasament, deşi terenul nu mai este disponibil. Au fost şi cazuri în care oamenii au pierdut în instanţă procesele pentru revendicarea unor terenuri, dar solicită în continuare aceste suprafeţe.

 Ieşenii prezenţi la audienţe au criticat şi activitatea unor comisii locale de fond funciar. În cazul în care va fi nevoie, conducerea Instituţiei Prefectului urmează să dispună realizarea de verificări la aceste comisii.
 
Cele mai multe reclamaţii au vizat municipiul Paşcani. Au fost şi persoane care au reclamat probleme în comunele Stolniceni Prăjescu, Hălăuceşti, Todireşti. În audienţă au intrat şi patru persoane din comuna Hărmăneşti. Audienţele au început la ora 11 şi s-au terminat în jurul orei 14.30.
 
Prefectul Romeo Olteanu are programată o altă serie de audienţe la Paşcani pe data de 4 aprilie, când sunt aşteptate alte 20 de persoane

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*