Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

 

Noi ateliere de fotografie pentru școlari în librăria Cărturești din Palas Mall

Ceainăria Cărtureşti din Pallas Mall găzduieşte marţi, 19 martie 2013, vernisajul expoziţiei colective “Fotografii din copilărie”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 17.30.

12 copii din Iași, pasionați de scrierea cu lumină, absolvenți ai atelierelor Pro Image Kids, grupa “Lens” isi vor prezenta creatiile la aceasta expozitie.
 Ieșenii cu drag de fotografie pot admira imaginile despre minunata lume a acestor artiști până pe 2 aprilie 2013, inclusiv.

După expoziția “Lumea prin ochi de copil”, absolvenții Pro Image Kids arată pentru a doua oară publicului interesat imagini… altfel, care le developează gândurile și sufletele.

Tot din 19 martie, agenția foto Pro Image dă startul unor noi ateliere pentru școlarii din Iași. În opt întâlniri succesive (doar marțea) și câteva hoinăreli fotografice (în week-end-uri), copiii cu vârste între 9 și 14 ani pot desluși câteva taine ale fotografiei sau pot experimenta noi tehnici în domeniu. Noua grupă, intitulată “Shutter”, va fi ultima din prima parte a acestui an, atelierele de fotografie pentru cei mici urmând a fi reluate în Cărturești din luna septembrie.

Pentru ca școlarii de acum să nu regrete că atunci când vor fi mari nu au descoperit la timp camera foto, traineri le vor fi fotografii Pro Image. Foto-jurnalismul, fotografia publicitară din varii domenii (beauty, fashion, de produs, corporate etc.), de peisaj, arhitectură sau evenimentele speciale se numără printre genurile care au consacrat agenția.

Înscrierile în grupa “Shutter” se fac prin e-mail (contact@proimage.ro) sau telefonic (0722.576.242). Informații suplimentare și imagini realizate de micii fotografi: Facebook/Pro Image Kids și www.kids.proimage.ro.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*