Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

 

Veteranii de război s-au plâns prefectului Romeo Olteanu

Romeo Olteanu- prefect IasiPrefectul Romeo Olteanu a participat marţi la o întâlnire a comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice. În timpul discuţiilor, reprezentanţii asociaţiilor de pensionari s-au arătat a fi nemulţumiţi de refuzul unor firme de transport persoane de a oferi servicii veteranilor de război, dar şi despre o serie de întârzieri în alocarea gratuităţilor de transport pentru veterani. Alte probleme ridicare de reprezentanţii pensionarilor au vizat chestiuni punctuale precum locurile de parcare de reşedinţă, siguranţa publică, necesitatea unor noi cămine de bătrâni.
 
Prefectul Romeo Olteanu a asigurat persoanele de vârsta a treia de toată disponibilitatea în rezolvarea problemelor care ţin de competenţa Instituţiei Prefectului. În cazul celorlalte subiecte, pensionarii vor fi dirijaţi către instituţiile abilitate în a le da un răspuns la situaţiile menţionate.
 
Următoarea întâlnire a comitetului consultativ de dialog civic pentru problemele persoanelor vârstnice va avea loc în luna aprilie. Una din temele abordate în cadrul următoarei şedinţe va fi legată de serviciile sociale de care pot beneficia persoanele aflate în dificultate.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*