Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

 

O femeie din Iaşi este dependentă de păcănele. A pierdut la aparate 180.000 euro într-un singur an

pacaneleO femeie în vârstă de 38 de ani, din Iaşi, este dependentă de păcănele de la vârsta de 17 ani. Ultima dată a pierdut la jocurile de noroc 270.000 de lei, într-o singură noapte. Disperată că n-a câştigat nimic, femeia a mers la poliţie şi a depus o plângere pentru înşelăciune împotriva cazinoului unde a pierdut banii.

Căsătorită cu un prosper om de afaceri austriac, femeia joacă de 21 de ani la pacănele. Ea a declarat că a prins gustul jocurilor pe când era tânâră şi lucra într-un cazino. Femeia recunoaşte că nu se poate opri din acest obicei, deşi în decembrie a pierdut 60.000 de euro într-o singură noapte, potrivit Romaniatv.

Soţul femeii ştie că ea are o afacere în România, motiv pentru care îi trimite periodic bani în România. Bani pe care ea îi pierde imediat ce îi primeşte.

Am pierdut suma de 273 de milioane, iar când am cerut să discutat cu cineva din conducere, cu un manager au chemat intervenţia să mă scoată afară. Vrei să joci este ca şi cum ţi-ar face tâlhărie. Mai bine ţi-ar da în cap că este totuna„.

Femeia spune că în ultimele 10 luni, a pierdut peste 180.000 euro şi chiar a ajuns să joace trei zile în continuu. Cât despre banii aruncaţi la păcănele de când are acest obicei, femeia recunoaşte că şi-ar fi putut construi patru blocuri cu ei.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*