Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Percheziții la traficanți de droguri din Iași

foto_droguri4 Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iaşi au efectuat joi, 4 percheziţii domiciliare, dintre care una în municipiul Timişoara şi 3 în municipiul Iaşi, la membrii unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de mare risc şi de risc.

Din cercetări a rezultat că, cei 5 membri ai grupării ar fi procurat droguri de mare risc (cocaină, ecstasy) şi de risc (cannabis) din Olanda, pe care le-ar fi comercializat unor dealeri din Iaşi, Timişoara şi Bucureşti .

În urma percheziţiilor, au fost ridicate în vederea confiscării 700 g. de canabis, 1.638 de comprimate ecstasy, 20 g. de cocaină, 10 timbre de LSD, 1.340 de euro, 5.822 de lei, 4 laptopuri, 1 sistem informatic, 2 HDD, 7 telefoane mobile, 7 cartele SIM, 4 carduri de memorie, 8 cântare electronice, o instalaţie pentru cultivare şi întreţinere indoor de plante de cannabis, dispozitive de iluminat, ventilat, preparat şi ambalat, 2 kit-uri pentru identificarea cocainei.

Au fost conduse la audieri 5 persoane, două dintre acestea fiind reţinute şi ulterior arestate preventiv.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi de mare risc.


foto_droguri2
foto_droguri3

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*