Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Percheziții la Iași. Vezi ce au căutat oamenii legii!

323159-perchezitiiPoliţiştii Serviciului de Investigare aCriminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au efectuat patru percheziţii pe raza judeţului Iaşi, la persoane fizice şi juridice bănuite de infracţiuni privind proprietatea intelectuală.

Vineri, poliţiştii Inspectoratului dePoliţie Judeţean Iaşi, sub coordonarea procurorului de caz, au efectuat 4 percheziţii, pe raza municipiului Iaşi, la o persoane fizice şi juridice, bănuite de „oferirea, distribuirea, deţinerea ori depozitarea sau transportul de mărfuri-pirat, în scopul distribuirii” şi „promovarea de mărfuri-pirat prin utilizarea anunţurilor publice ori a mijloacelor electronice de comunicare, prin expunerea ori prezentarea către public a listelor sau a cataloagelor de produse ori prin orice alte asemenea mijloace”.

În urma activităților desfășurate, poliţiştii au ridicat dispozitive de stocare a datelor pentru probarea activității infracționale.

Din cercetări arezultat că o societate comercială ar depozita şi oferi spre comercializare mărfuri pirat constând în reproduceri neautorizate ale unei opere din domeniul medical .

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregiiactivităţi infracţionale.

Poliţiştii ieşeni au beneficiat de sprijinul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*