Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Porche Cayenne de 80.000 euro, furat din Germania, descoperit la Iași

IMG1Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul desfăşurării unei misiuni de cooperare cu lucrători din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Iași – I.P.J. Iași, au oprit în trafic un autoturism marca Porche Cayenne înmatriculat în Germania.

La volanul autoturismului era cetăţeanul român Marius C., în vârstă de 43 ani, iar pe scaunul din dreapta ca pasageră Nadina S., cetăţean român, în vârstă de 33 ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Neamţ.

Deoarece conducătorul autoturismului nu a putut prezenta niciun document pentru mijlocul de transport, lucrătorii noştri au efectuat verificări specifice în urma cărora au stabilit faptul că autoturismul figurează ca fiind declarat furat din Germania din data de 26 martie 2015.

Cu privire la cele constatate, Marius C. a declarat că a achiziţionat autoturismul de la o companie din Germania, în anul 2011 pentru a-l oferi cadou Nadinei S.; acesta a mai adăugat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este semnalat ca fiind furat sau căutat în vederea confiscării.

Autoturismul, în valoare de 80.000 euro, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*