Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Ţigări de contrabandă ascunse în cabina unui autocamion, descoperite la Sculeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni împreună cu inspectorii vamali, au descoperit 5.200 ţigarete de contrabandă pe care un bărbat a încercat să le introducă ilegal pe piaţa din România ascunzându-le în cabina unui autocamion.

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni/I.T.P.F. Iaşi, pentru a intra în ţară, cetăţeanul din R. Moldova Iurie C., în vârstă de 56 de ani, conducând un ansamblu auto format dintr-un autocamion şi o semiremorcă, înmatriculat în Republica Moldova.

Pentru valorificarea unor informaţii deţinute, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună de control a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, sub capitonajul cabinei autocamionului, cantitatea de 5.200 ţigarete de provenienţă Republica Moldova.

Conform prevederilor legale a fost dispusă măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 2.317 lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*