Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

Percheziţii la Iaşi, la suspecţi de contrabandă cu ţigări

Trei percheziţii au avut loc, vineri dimineaţă, în municipiul Iaşi, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Secţiei 3 Poliţie au efectuat 3  percheziţii domiciliare, în zona Tg. Cucu, din  municipiul Iaşi.
Au fost vizate persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de contrabandă cu ţigări. În locuinţele acestora au fost găsite ţigarete de provenienţă din Republica Moldova şi Ucraina. Trei persoane  au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi, pentru audieri.
La acţiunea, desfășurată sub coorodonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au participat şi luptători S.A.S. În urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă, din cele trei locaţii, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, 48.000 de ţigarete. Au mai fost ridicate, de asemenea 40 de cutii cu articole pirotehnice. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..
În cauză sunt întocmite dosare penale faţă de cele trei persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, urmând a fi propuse măsuri legale.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*