Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Ieşean reţinut după ce a tâlhărit trei bătrâne

Un bărbat de 34 de ani din municipiul Iaşi a fost reţinut de poliţişti după ce a tâlhărit trei bătrâne.
Marţi, poliţiştii au fost sesizaţi de către Lenţa D., de 88 ani, din municipiul Iaşi, despre faptul că , în aceeaşi zi, în jurul orei 12.30, un tânăr necunoscut a deposedat-o prin smulgere de o sacoşă, în care avea 40 lei şi acte personale, în timp ce se deplasa pe o stradă  din mun. Iaşi . În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de   tâlhărie.

În urma acţiunilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale şi a investigaţiilor efectuate în cauză,  a fost depistat şi adus la cercetări Mircea Z., de 34 ani, în mun. Iaşi, bănuit de comiterea faptei.

În urma verificărilor şi a audierii bărbatului, s-a stabilit că acesta este bănuit de comiterea altor două infracţiuni:una de tâlhărie şi una de furt,  în lunile noiembrie -decembrie 2014, când ar fi sustras genţile altor două bătrâne, de 84, respectiv 86 ani, în timp ce acestea se aflau pe scările unor blocuri. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 2400 lei.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat parchetului cu propuneri legale. Poliţiştii continuă cercetările, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, se arată într-un comunicat al IPJ Iaşi

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*