Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

 

Un bărbat a murit după un stop cardiorespirator. Poliţiştii îi caută rudele pentru a-l identifica

Poliţiştii ieşeni încearcă să afle identitatea unui bărbat care a fost găsit în stop cardiorespirator pe o stradă din Iaşi, iar la câteva luni a murit. Pe  21 august, la ora 08:55, în zona  Codrescu din municipiul Iaşi a fost găsit în stop cardiorespirator, un bărbat  de aproximativ 65-70 ani , care a fost dus la spital. Pacientul prezenta dezorientare temporospaţială şi amnezie. Pe 24 octombrie, persoana în cauză a decedat fără a fi identificată .

Semnalmente le persoanei : înălţime 1,65m, c ir ca 70 kg , păr cărunt, tuns scurt cu început de calviţie, frunte înaltă, sprâncene cărunte, nas subţire, arcuit, ochi albaştri, fără dantură, cu mustaţă. Prezintă un lipom în vârful capului şi o cicatrice pe umărul drept.
La data găsirii era îmbrăcat cu bluză de culoare gri cu fermoar în partea superioară, pantalon ide stofă de culoare gri, în picioare purta pantofI de culoare neagră cu şiret. Pe cap avea o şapcă din stofă de culoare neagră.
Persoanele care pot oferi   informaţii care să ducă la identificarea bărbatului, sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze poliţiştilor de la cea mai apropiată unitate de poliţie.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*