Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

 

Motoscuter căutat în Austria descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit un motoscuter ce figura ca fiind bun căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Austria. Luni, în jurul orei 19.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul din Republica Moldova A.G., în vârstă de 27 ani,  pasager într-un autoturism marca Dacia Logan, înmatriculat în Republica Moldova.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit în autoturism un motoscuter marca YAMAHA, fără plăcuţe de înmatriculare.

În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii noştri au constatat că pentru motoscuter este emisă alertă de către autorităţile din Austria, acesta figurând ca fiind declarat furat.

În legătură cu cele constatate, A.G. a declarat că în data de 19.10.2014 a achiziţionat scuterul de la o persoană din judeţul Prahova şi nu a avut cunoştinţă despre faptul că acesta figurează ca fiind furat.

În cauză poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la furt, şi au luat măsura indisponibilizării motoscuterului, în valoare de 1.500 lei, în vederea continuării şi definitivării cercetărilor.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*