Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

 

Elev drogat luat cu elicopterul SMURD de la şcoală

elicopter smurdUn elev de clasa a VIII-a, din cadrul Liceului Tehnologic P.P. Carp, din comuna Tibanesti, a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic de Urgenta Sfanta Maria din Iasi, dupa ce a consumat droguri chiar in incinta scolii.

Pacientul (elev de clasa a VIII-a, in varsta de 14 ani – n.r.), a ajuns la spital cu stare confuza, de voma si cu sangerare. El nu a vrut sa recunoasca, intrebat fiind, daca a consumat etnobotanice, insa toate simptomele pe care le prezenta pot avea drept cauza un asemenea consum de substante„, au precizat medicii de la Sfanta Maria, citati de bzi.ro.

Întreaga situatie este inclusiv in atentia sefei Inspectoratului Scolar, prof. dr.Camelia Gavrila. Organismul asteapta o informare oficiala din partea autoritatilor competente pentru a putea vedea ce masuri pot fi luate.

In acest caz, scoala urmeaza sa faca o investigatie. Ne preocupa cazul elevului de la Tibanesti si doar daca s-ar confirma o asemenea situatie, atunci se vor lua masuri„, a tinut sa mentioneze Gavrila. Oricum, in ultima perioada si in special in zona unitatilor de invatamant preuniversitar din municipiul Iasi, din ce in ce mai multe probleme legate de consumul de bauturi alcoolice si de etnobotanice au fost semnalate.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*