Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

 

O femeie a fost la un pas de a fi înşelată cu 10.000 de lei. Un taximetrist a dejucat planurile infractorilor

O femeie de 74 de ani din municipiul Iaşi a fost la un pas de a fi înşelată, luni, cu suma de 10.000 de lei, prin metoda Accidentul. Elisabeta N. a fost contactată telefonic de un bărbat, care s-a recomandat ca fiind poliţist şi care i-a adus la cunoştinţă că fiul ei a avut un accident rutier şi urmează a fi transportat la Bucureşti pentru o intervenţie chirurgicală. În acest sens la domiciliul ei urma să se   prezinte o persoană pentru a-i da suma de 10.000 lei, ce urma să fie trimisă la Bucureşti.

La domiciliul femeii s-a prezentat  Teodor I., de 50 ani, taximetrist, care a luat iniţial banii, pentru a-i trimite prin transfer bancar, însă a conştientizat că este posibil să fie implicat într-o infracţiune, motiv pentru care a revenit la domiciliul femeii, restituindu-i suma de bani.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la înşelăciune, iar cercetările continuă pentru identificarea autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală”, potrivit unui comunicat al IPJ Iaşi.

http://iasinews.ro/wp-content/upload

Lăsați un comentariu

*